LEVERINGSMOGELIJKHEDEN

De verzending van uw pakket is gratis vanaf een bestelling van €100.

De webshop voorziet verschillende leveringsmogelijkheden van bestellingen in de webshop. Tijdens de bestelprocedure heb je de keuze: ofwel haal je je bestelling gratis zelf af bij MI-SI in de winkel te Beernem, ofwel kies je voor levering van je artikels op een bestaand adres via PostNL. MI-SI is niet verantwoordelijk voor eventuele douanekosten en mogelijk bijkomende taksen, belastingen of heffingen die na de verzending door derden worden toegepast.

Alle pakjes van de MI-SI webshop worden verzonden door onze partner PostNL. Een bestelling wordt uiterlijk binnen 5 werkdagen na de besteldatum verzonden.

Als je niet aanwezig bent op het ogenblik dat de PostNL-leverancier je pakje aanbiedt, wordt jouw pakje standaard aan de buren gegeven en wordt er hiervan een bericht achtergelaten in je brievenbus. Indien je dit liever niet wilt, of je andere aanwijzingen hebt voor de levering, kan je deze doorgeven via de website van PostNL.

LEVERING BIJ MI-SI

Je kan ervoor kiezen je pakje af te halen bij MI-SI te Beernem. Deze leveringsmethode is gratis. Als je na 14 dagen je pakje niet bent komen afhalen, worden de artikels terug in de rekken gehangen. U kan steeds contact opnemen om uw reservatie te verlengen via [email protected] of 0479 63 67 86.

VOORRADEN

We doen er alles aan om de voorraad van de artikelen in de e-shop correct weer te geven. Indien ondanks onze inspanningen een artikel na bestelling toch niet voorradig zou blijken te zijn, informeren we jou als klant daar meteen over. We storten het bedrag van de niet-voorradige artikels terug op jouw rekening en bezorgen je een aangepaste factuur. MI-SI kan in geen geval aansprakelijk gehouden worden in geval van niet-levering van bestelde artikelen wegens stockbreuk of ontbrekende voorraad.

4. Gratis retour

Je hebt als klant het recht om af te zien van je verkoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief, binnen 14 dagen vanaf de dag die volgt op de levering van je artikels. Om gebruik te maken van je verzakingsrecht, breng je MI-SI hiervan schriftelijk of via e-mail op de hoogte. Hiervoor kan je het modelformulier uit Boek VI van het Belgisch Wetboek Economisch Recht gebruiken.
Na ontvangst van het retourpakket, betalen we je het totaalbedrag van de retourartikels terug. Opgelet: retourartikels dienen te voldoen aan bepaalde voorwaarden om in aanmerking te komen voor terugbetaling (zie ‘Retourvoorwaarden’).
(Let op: geen retour of omruilen mogelijk voor nagellak, parfum, cosmetica.)

RETOURPROCEDURE

Artikels omruilen is bij MI-SI geen probleem. Dit kan na ontvangst van je bestelling in de MI-SI winkel te Beernem. Je kan je artikel in de winkel ook omruilen voor een terugbetaling of terugsturen met PostNL om jouw terugbetaling te ontvangen.
Retourartikels dienen altijd in de originele verpakking teruggezonden te worden. Gebruik voor een retourzending altijd de adressticker (‘retourzending’) die in elk pakje meegeleverd wordt. Gelieve steeds duidelijk de reden van retourzending in te vullen. Retour kan via verzending door PostNL of via afgifte in de MI-SI winkel te Beernem. In beide gevallen dient de retoursticker op de originele verpakking gekleefd te worden.
* retour en omruilen per PostNL: enkel gratis binnen België via een PostNL-verdeelpunt.

RETOURVOORWAARDEN

Vul het retourformulier in en stop het samen met de artikels die je wil omruilen in de originele verpakking. Kleef de retoursticker die je in je pakje vond over de oude adressticker en geef je pakje binnen 14 dagen af in een PostNL verdeelpunt of in de MI-SI winkel te Beernem.
Retourartikels zijn echter gevoelige wezentjes. Hou daarom alstublieft rekening met het volgende:

Zorg ervoor dat je ze binnen 14 dagen terugzendt per PostNL of afgeeft in de MI-SI winkel te Beernem
Ze zijn altijd ongedragen en onberispelijk schoon. Ze mogen gepast zijn, maar niet gebruikt. Ze gaan nooit de deur uit zonder hun originele labels.

Tijdens de eerste 14 dagen na de levering verwachten we dat je zorgvuldig omgaat met de bestelling en de verpakking. Als je de goederen nog wil terugsturen zoals hierboven omschreven, mag je ze enkel in die mate uitpakken of gebruiken als nodig is om te kunnen beoordelen of je het goed wenst te behouden. Teruggestuurde goederen mogen gepast zijn, maar mogen niet gebruikt zijn. Als je de goederen terugstuurt, moet dit indien mogelijk gebeuren samen met de originele verpakking, met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking en rekening houdende met onze instructies hierboven.
Als je alle voorwaarden respecteert, zorgen we binnen 14 dagen na ontvangst van de retourartikelen voor een gegarandeerde terugbetaling van het totaalbedrag van de retourartikelen.
(Let op: geen retour of omruilen mogelijk voor nagellak, parfum, cosmetica)

BESCHADIGDE ARTIKELS EN FABRICAGEFOUTEN

We verpakken en verzenden onze artikels altijd met de grootste zorg. Op die manier wordt de kans op schade tijdens de verzending tot het minimum herleid. Alle artikels worden voor verzending ook zorgvuldig gecontroleerd op eventuele fabricagefouten.
Indien de door ons geleverde goederen tijdens het transport werden beschadigd, niet overeenstemmen met de artikelen die op de leveringsbon vermeld staan of niet overeenkomen met de artikelen die je had besteld, moet je dit zo snel mogelijk melden en de artikelen naar ons terug sturen binnen de 14 kalenderdagen na ontvangst.
We kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor enige gevolgschade wegens laattijdige levering of niet-levering door de transporteur die de onderneming heeft aangesteld. Onze aansprakelijkheid blijft in dergelijke gevallen beperkt tot de waarde van de artikelen waarvan wordt aangetoond dat ze niet door de klant werden ontvangen.

Copyright 2020 MI-SI - Powered by Lightspeed
MasterCard Visa Bancontact / Mister Cash Belfius KBC ING HomePay
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »