Ik ben Missy.

Als make-up artist was ik al enkele jaren in bijberoep actief. Ik volgde verschillende opleidingen bij Make-up Designory Belgium. En ben gespecialiseerd in bruidsmake-up, high fashion make-up en de basis van special fx make-up.

Sinds mei 2018 sprong ik in de ondernemerswereld en zette ik MI-SI op de kaart in Beernem. MI-SI is een totaalconcept met kleding, accessoires, juwelen en een make-up studio. Hierbij ben ik ook partner geworden van Make-up Designory (MUD) en kan ik de producten bij mij in de winkel aanbieden.

De kledingmerken Nümph, CKS, YAYA, Soft Rebels, Yerse en Native Youth brengen frisse wind. De speelse, elegante en fashion forward collecties zijn betaalbaar, vernieuwend en voor elk wat wils. Ook de accessoires delen deze visie. 

Met trots verkoop ik ook enkele Belgische labels. Komono en CKS zijn hierbij de bekendste. Daarnaast zijn NAO jewels, Forms en Studio Nok prachtige juwelen labels van jonge ondernemers in België. En niet te vergeten is er ook nog Détail uit Hasselt! Met handgemaakt handtassen van gerecycleerd leder. En juwelen met natuurlijke stenen en parels. Een heel mooi slow fashion label.

Kortom, een concept om gelukkig van te worden!

U bent altijd van harte welkom in de winkel te Beernem.

Liefs,
Missy